loading

Recenze Casio Collection A-178WEA-1AVEF

Kód produktu: hCA670

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 3. leden 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Uvidíme po delším používání, ale věřím, že spokojenost bude i nadále.

    • Pro
    • Přehledný a dobře čitelný displej Dobrá značka Vzhled
  • Josef Ryšánek | 29. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Velmi pěkné,příště si budu dávat pozor na rozměry výrobku.

    • Pro
    • Pěkný vzhled,funkce ,lehké.
    • Proti
    • Slabé osvětlení,při nošení se přepíná čas.
  • Neubert Josef | 4. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    presne co jsem chtel

    • Pro
    • splnuji me predstavy
    • Proti
    • nic
  • Jaroslav | 13. březen 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    - překvapilo mě jak jsou hodinky malé, podle fotografií na e-sopu jsem čekal, že jsou mnohem větší, display je špatně čitelný na tmavém pozadí, čínské hodinky, které mám od vietnamců za 80 kč mají čitelnější display i lepší osvětlení

    • Pro
    • - jsou přesné - kovový rámeček a řemínek
    • Proti
    • - špatně čitelný display
  • Vilém Pilvousek | 20. leden 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Displej je velmi dobře čitelný, přesnost hodinek dostačující a vzhledově jsou pěkné. Tento model mohu doporučit pro běžné používání.

    • Pro
    • Mnoho let jsem používal podobné modely Casio A 168, které se zakoupenému modelu podobaly (až na duální čas). Zkušenosti s nimi mám dobré, až na vytrhávání osiček pásku z těla hodinek. To byl vlastně jediný důvod, proč jsem hodinky měnil. Tento model moje nároky splňuje.
  • 25. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    OK,CASIO spolehlivá značka,předchozí hodinky mám déle než 10 let

    • Pro
    • Klasika,jednoduchost,velká čísla-dobře čitelná i pro slaběji vidící.
  • Karel Šmíd | 5. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    -v pořádku a není námitek

    • Pro
    • solidní cena,přehledný displey,značkové hodniky,
    • Proti
    • nic není-možná jen lepší český návod na nařízení hodinek přiložit,
  • Petra S. | 20. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    hodinky odpovídají tomu, co je uvedeno v popisu

  • 21. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsou to staré klasické digiálky, bez žádných zbytečných příkras a neužitečných funkcí, funkcionalita prověřená časem. Mají kovový vzhled, takže nevypadají jako hodinky na sport a nechají se tedy nosit všude. A i když si je koupíte jen tak z nostalgie, tak nejspíše neuděláte chybu.

    • Pro
    • Staré klasické digitální hodinky, velký přehledný displej, klasický pásek s přezkou, kterou si můžete přesně nastavit dle Vašeho požadavku. Pouzdro není kovové, jsou tedy lehké, při správném utažení pásku se Vám na ruce ani nehnou. Dobré podsvícení.
    • Proti
    • Výška hodinek je cca 1 cm a pokud je nosíte volně, pak možná občas nechtěně při ohybu zápěstí zmáčknete některé z tlačítek, i když zatím chodí pěkně ztuha.
  • Karel Šmíd | 10. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojen,za tu cenu velmi přijatelné

    • Pro
    • velmi přesné hodinky s přehledným digitálem dobře čitelné i za snížené viditelnosti,tvarově dobré a kovový řemínek rpovněž vyhovuje a nemaže
    • Proti
    • nic
  • sidonius | 18. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě doporučuji

    • Pro
    • jednoduché ovládání, příjemný vzhled, výborná cena
  • radim | 3. leden 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    vždy jsem byl s hodinky Casio spokojen

    • Pro
    • velké číslice zobrazení času
    • Proti
    • světlo se pohybem ruky často zapne i nechtěně-velmi lehce zmáčknutelné tlačítka
  • 12. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 13. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 9. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 26. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. květen 2010

    Celkové hodnocení: 60%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni