loading

Recenze Casio Collection AMW-710D-1AVEF

Kód produktu: hCA1363

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • lodunka | 7. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    -hodinky jsem koupila příteli k narozeninám,používá se zatím krátce,ale jeho reakce byla kladná,moc se mu líbily

    • Pro
    • -jsou ještě hezčí než na obrázku -dobrá cena
    • Proti
    • -nic jsem nenašla
  • Trautumberk | 17. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsou super. Ahoj

    • Pro
    • Mám je na ruce a ukážou mi čas kdykoliv se na ně podívám a nemusím hledat kostel abych věděl kdy se mám jít najíst. Je to prostě boží vynález.
    • Proti
    • Kamarádi mi je závidí a musím si dávat pozor.
  • 10. únor 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    hodinky mne zaujaly....

    • Pro
    • velmi pěkné hodinky
    • Proti
    • digitální display je moc malý a není osvětlen, gumový pásek
  • Jalos | 19. leden 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    hodinky jsou moc hodne pekny, lepsi nez na obrazku a doporucil bych je ostatnim

    • Pro
    • jsem velice spokojen s tímto produktem
    • Proti
    • jediny co mi trosku vadi je to, ze kdyz je pul tak neni videt digital a chybí mi podsvícení digitálu.
  • 25. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji.

    • Pro
    • kvalitní provedení
    • Proti
    • maly displej i čislice
  • Nikola | 11. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    - nejdříve jsem se bála jak budou vypadat, když je kupuju přes internet, ale jsou ještě hezčí než na obrázku :) - kupovala jsem je pro přítele k narozeninám..byl z nich naprosto dojatý..teď nedělá nic jiného, než že na ně pořád kouká a usmívá se.. - tyto hodinky naprosto doporučuji, spnily vše a víc než jsem očekávala

    • Pro
    • skvěle padnou elegantní, ale i na sport krásný design
    • Proti
    • jedině to, že ručičky na půle překrývají digitální hodiny
  • 23. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. duben 2015

    Celkové hodnocení: 80%

  • 28. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. květen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 7. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 3. leden 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 28. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • 5. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni