loading

Recenze Casio Collection AQ-180WD-7BVEF

Kód produktu: hCA536

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    celkově jsem ale spokojen. snad ta baterka vydrží dlouhou dobu, jak je psáno.

  • 12. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Pro staršího člověka ve věku 40-55 jsou dobře čitelné a snadné na ovládání.

  • 1. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    dobry poměr kvalita/ cena zboží jsem zatím nevyzkoušela- vánoční dárek, ale vypadá velmi dobře

  • Matous | 6. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Já jsem s tímto produktem spokojený tak uvidím jak budou spokojení ostatní lidé.

    • Pro
    • Lehké oproti kovu.
    • Proti
    • U umělohmotného řemínku si nejsem zdaleka jist výdrží jestli opravdu vydží alespoň 2 roky.
  • ellamarta | 28. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    ok... rychlost dodání,kvalita zboží

    • Pro
    • super
    • Proti
    • nic
  • 23. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    mám to jako dárek, ale myslím, že budou moc dobré značka Casio je stálice, poslední hodinky vydrželi 10. let tak snad to bude to samé

    • Pro
    • skvěle vypadají velký displey velké
    • Proti
    • zatím nevím
  • Jana Machová | 27. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Zboží je perfektní a všem vřele doporučuji váš obchod..Zaujal mě vzhled produktu a cena..Spokojenost nade vše..Ano,obchod jsem již doporučila známím.Rychlé dodání je předností.

    • Pro
    • Největší spokojenost...Byl to dárek pro manžele a velice si hodinky chválí
    • Proti
    • Volný pásek,kvůli tomu si manžel pořád na hodinkách něco přepíná...ale dá se zkrátit
  • 10. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    -----------

    • Pro
    • ve skutecnosti vypadaji lepe, nez na fotkach
    • Proti
    • ovladatelnost - ne vsechny data se nastavuji dobre
  • 7. červen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Celkově jsem spokojená, ale mám je krátce. Snad na žádné další vady nepřijdu.

    • Pro
    • Hezký design, dostatečné funkce, voděodolnost, dvojí ukazování času
    • Proti
    • Jsou tlusté (ale to je kvůli voděodolnosti), mají nedostatečné osvícení, které se velmi špatně zapíná
  • Jan Rensa | 27. duben 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Dvojí čas, vzhled a další funkce, které plně využívám. Zatím velice dobré Až na možnost výměny řemínku jsem plně spokojen. Asi ano Asi jedinným bodem bude možnost změny řemínku

    • Pro
    • plně splňují moje požadavky
    • Proti
    • Pravděpodobná nemožnost montáže kovového, stavitelného řemínku.
  • 26. březen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    velmi pěkné, spolehlivé, přesné hodinky, jen doporučuji:) Přestože jsem nezkoušel v kamenném obchodě, a toto byl nákup "naslepo" jsem velmi spokojen a všem doporučuji.

    • Pro
    • velmi pěkné, spolehlivé, přesné hodinky, jen doporučuji:)
  • 4. březen 2011

    Celkové hodnocení: 60%

    Kdo chce malé a vcelku kvalitní hodinky s více funkcemi a nevadí mu umělý pásek,dobrá volba..

    • Pro
    • Ukazují čas..dost funkcí..
    • Proti
    • Malé,spíše pro ženy.Černý pásek se nehodí ke stříbrným hodinkám.
  • Luciferek | 16. únor 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Určitě doporučuji jako dárek

    • Pro
    • Super,partner je z něj nadšený a opravdu můžu doporučit
    • Proti
    • Mohl by být podrobnější návod
  • 10. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento produkt mohu doporučit.

    • Pro
    • hodně funkcí přiměřená cena líbivý vzhled
    • Proti
    • sklo choulostivé na škrábance
  • lenkafox | 23. září 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Kvalitní a funkčí pánské hodinky. Analog + digi je výborný nápad. Neotřelý sportovní design. Cena je rozumným kompromisem X kvalita. Ověřená značka. Manžel byl velmi spokojen s dárkem. Nedostatečný český návod nebyl problém, jako správný chlap si poradil. Dokonce ho to testování " co všechno to umí " dost bavilo. Tah si také upravil sám doma. Byla to překvapivě výborná koupě.

    • Pro
    • - kvalitní značka - množství funkcí - hlavně vodotěsnost - moderní design
    • Proti
    • - možná větší tloušťka strojku, ale to je daň za vodotěsnost - neřízené rádiem (to už jsme cenově ale hodně jinde:-)) - velmi stručný návod v češtině (muži si jistě poradí)
  • 1. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    kvalita za dobrou cenu

    • Pro
    • standartní hodinky na sport
    • Proti
    • možná slabý pásek
  • Roman Ondráček | 28. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Pěký vzhled Spolehlivá značka

    • Pro
    • Dobrá cena ve spojení s kvalitou
  • Lukeš jan | 25. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    U mně rozhodovala cena která je rozumná a zbytek se uvidí jak dlouho hodinky vydrží šlapat,jinak vzhledově jsou vinikající lehké i otec ktewrému jsem je koupil je pochválil.

  • 29. březen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

  • 20. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni