loading

Recenze Casio Collection AW 48H-1B

Kód produktu: hCA2062

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

  • 8. září 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky mám krátce, zatím jsem velmi spokojená.

    • Pro
    • Snadné nastavení. Klasický i dig. čas. Hodinky jsou lehoučké, na ruce nepřekážejí. Vhodné jak pro muže, tak pro ženu.
    • Proti
    • Špatně čitelné ve tmě. Celková délka hodinek + pásek 24,5 cm po zapnutí na ruku cca 22 cm.
  • 16. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    dobře hodinky za malo peněz

  • 20. únor 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Tenké, klasický design, velký rozsah velikosti řemínku. Za nabízenou cenu 499 to nemá chybu.

    • Pro
    • levné, klasický vzhled. Za málo peněz hodně funkcí
    • Proti
    • nemá fosforeskující značky, ani světlo, takže potmě nelze použít. Ale to ani nikde nikdo nesliboval.
  • 28. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    jsou lehké a dobře vypadají

  • Petr Flejberk | 22. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    ZATÍM JSEM NENAŠEL ŽÁDNÉ NEVÝHODY, HODINKY MÁM ASI TÝDEN ,,,,

    • Pro
    • hodnocení PRO
  • Jiří | 10. leden 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Příliš krátká doba pro hodnocení,ale libí se mi. Ano doporučil.

    • Pro
    • levné,lehké
  • 25. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Čekal jsem ciferník větší.

  • 10. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Je to dárek k narozeninám.

  • 2. září 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Praktické, levné hodinky

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • ?
  • Petr Sasin | 13. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemné na stálé nošení,lehké,odolné vodě zkušenosti zatím jen ty nejlepší jistě bych doporučil tyto hodinky přátelům

    • Pro
    • je podle mých představ lehounké,přehledné,ještě jsem je nenamočil ale doufám,že i v tomtosměru budu spokojen
  • Milan Novak | 14. únor 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    hodinky se mi libily v nabidce pri horsim svetle a slabsim zraku necitelne nepouzivam vracim doporucil musi mit zdrave oci dukladne se seznamim s nabidkou

    • Pro
    • lehke prvni dojem
    • Proti
    • male bez osvetleni
  • Jan | 2. únor 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Hodinky byly za dobrou cenu a od značky Casio očekávám že nějakou dobu vydrží

    • Pro
    • vodotěsnost a presnost
    • Proti
    • nic
  • Jirka mich | 18. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojený díky. Ale myslím si, že vyplňování tehto tabulek je docela zbytečné. Hvězdičky ✨ by úplně stačily. Konec

    • Pro
    • Hodinky jsou super. Budou se mi hodit hlavně na léto a výjimečnější akci.
    • Proti
    • Proti nic není. Jen to další kilo poště :/
  • 10. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tyto hodinky jsem vybral po předchozí dlouholeté zkušenosti s podobným typem. Lehké, zcela dostatečně

  • 8. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Splňují moje očekávání.

    • Pro
    • Menší rozměr, lehoučké.
    • Proti
    • Malý rozměr LCD displeje.
  • Mařínka | 4. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Super hodinky :), hodí se pro ženy i muže. Ani ne sportovní, ani ne elegantní, něco mezi, což mi naprosto vyhovuje.

    • Pro
    • všechno skvělé
    • Proti
    • na obrázku vypadají větší než jsou
  • vesbau | 6. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Dobrý výrobek ,staré hodinky jdou již 6rok na orig. baterii.

  • Miroslav PETR | 5. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost za možnost širokého výběru a za velmi dobré jednání. Děkuji

    • Pro
    • Pěkný vzhled, dobře čitelný časový i datumový údaj. Hledal jsem analogové zobrazení času a digitální zobrazení datumu.
    • Proti
    • Krátký řemínek, ale to je moje specialita. Počítal jsem s tím už při objednání a ponechal jsem si řemínek od původních hodinek, který jsem k novým hodinkám přidělal.
  • 2. září 2016

    Celkové hodnocení: 80%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni