loading

Recenze Casio Collection AW-81-1A1VEF

Kód produktu: hCA474

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Karel | 9. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dělám v kuchyni a tyto hodinky mě plně vyhovují

    • Pro
    • ochota ,rychlost a kvalita
    • Proti
    • nemám námitek
  • Petr | 14. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrý nákup za super peníze

    • Pro
    • vzhled, cena
    • Proti
    • ještě jsem nic nezjistil
  • 27. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Hodinky vypadají pěkně, jsou lehké. Za tu cenu paráda. Rád bych si u podobného modelu připlatil za "rádiem řízené" a podsvětlení taky není úplně tak jak Iluminator znám.

    • Pro
    • levné pěkné WR50
    • Proti
    • podsvětlení není ten pěkný zelený Iluminator ale oranžové nerovnoměrné LED
  • Pávek | 17. leden 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Který výrobce nabízí širší sortiment, přitom kvalitní a zda rozumnou cenu?

    • Pro
    • AW-81 = sportovní i běžné využití. Budíky a datumovka je klasika, bezvadný je tel. seznam "vždy pro ruce", k tomu osvětlení LED a svítící ručičky a použitelnost pro plavání a vodní sporty = přesně to, co jsem hledal. Navíc rozměr je pro subtilnější ruku, vejdou se do manžet u košile.
    • Proti
    • Vrchní plastové prvky sice ubezpečují okolí o cenové kategorii, nicméně dokud nebudou otlučené (ty minulé jsem nosil 10 let všude a pořád, stále fungují!), dají se vzít i do společnosti. Rovněž uchycení osiček je patrně částečně v plastu = při stěhování nábytku je raději sundejte :)
  • Jaroslav Dvořák | 24. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    více spokojen už být nemohu - zboží jsem dostal domů za 24 hodin od objednávky .. lepší službu už si prostě nedovedu představit...

  • Jan Novák | 12. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    uvítal bych poslat český návod

    • Pro
    • kvalita za dobrou cenu
    • Proti
    • není český návod
  • Martin Zajíček | 25. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Výborné hodinky, které splní očekávání za tak málo peněz. Určitě mohu doporučit. Trochu mě zklamalo oranžové osvětlení , když je LED, mohlo být jakékoli jiné, trochu moderní. Jinak hodinky fungují perfektně. Ručičky se nastavují elektronicky přes nastavení. Zajímavostí je paměť na telefonní čísla a vodotěsnost do 50metrů. Příjemný nákup.

    • Pro
    • Výborný design Dobré zpracování paměť na čísla a další funkce
    • Proti
    • Osvětlení je oranžové
  • 31. březen 2015

    Celkové hodnocení: 50%

  • 28. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • josef Šrám | 4. únor 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • velmi dobré kvalitní hodinky, pěkně vypadají na ruce, zatím bez távad. Výrobce udáva vodotěsnost do 50m zatímjsem s nimi jen plavl v bazénu a jsou v pohodě.
    • Proti
    • nic
  • 31. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 25. září 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • Oleh | 3. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • nakoupili přes internet, obdržel hodiny rychlý, kvalitní servis!
Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni