loading

Recenze Casio Edifice EF-129D-1AVEF

Kód produktu: hCA1413

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobre vypadajici hodinky, ktere byvmohli i neco vydrzet.

    • Pro
    • Vypadaji super.
    • Proti
    • Nebyla uvedena delkacreminku a bohuzel neni uvedena ani na ceskych strankach vyrobce
  • 26. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky skvěle vypadají,mají pěkně čitelný ciferník.Délka řemínku mě překvapila,obvykle je moc krátký ale u těchto hodinek je akorát.Jsou lehké příjemně se nosí.Přítel je velmi spokojený.Cena přijatelná.

  • Klára Skořepová | 26. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    všechno bylo v naprostém pořádku od objednávky, po doručení až po kontrolu hodinek

    • Pro
    • skvělý výrobek
    • Proti
    • nic
  • Novotný Miroslav | 7. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky Casio jsou mé druhé. Tento model jsem si vybral z důvodu velkého a čitelného ciferníku v klasickém stylu.

    • Pro
    • Casio--oblíbená a kvalitní značka. Kupuji zboží které se mi líbí a jsem s ním spokojený. Takže OK!!!!!
    • Proti
    • Nic
  • Michal | 26. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsou elegantní a sportovní zároveň, přátelům bych je ovšem nedoporučil a to z prostého důvodu, že bych chtěl být jediný, kdo má takle krásné hodinky:) Nicméně všem ostatním určitě ano, neboť se jedná o velmi kvalitní hodinky za poměrně ještě rozumnou cenu

    • Pro
    • Perfektní design snadno nastavitelné datum a den (což bych ovšem považoval za standard) na první pohled se jedná o robustní hodinky vodotěsné
  • 5. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    vše super, rozhodně doporučuji

    • Pro
    • krásné hodinky, moderní design, vypadají hodně luxusně, a nikdo netipoval, že stály jen 1900
  • 16. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    jinak ok.

    • Pro
    • vzhled
    • Proti
    • představa byla že ciferník nebude tak velký a hmotnost trošku navíc:( než jaká byla představa
  • 24. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 7. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni