loading

Recenze Casio Collection F-105W-1AWYEF

Kód produktu: hCA1375

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Karel | 24. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsou to dobre digitalni hodinky, pokud uzivatel nema prilis silnou ruku.

    • Pro
    • Jsou to dobre digitalni hodinky. Podobne Casio jsem mel 15 roku.
    • Proti
    • Mam normalni velikost ruky, ale reminek je trochu kratky. Mel by byt asi o 1 nebo 2 cm delsi. Pro silnejsi ruku je nepouzitelny. To je problem Casio, informujte je.
  • Ladislav Chládek | 14. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Měl jsem již jedny takové. Max spokojenost, odcházel jen řemínek

    • Pro
    • odolné při manuální práci. Dlouhá životnost baterie.
  • Patris | 26. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoduše, obyčejné digitálky. Lehké, přehledné bez zbytečných volovin. Vhodné pro sport a volný čas.

  • 18. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Zakoupeno jako první opravdové hodinky pro syna. Velká spokojenost na obou stranách.

    • Pro
    • Přehledný display Snadné ovládání Nízká váha
    • Proti
    • Nic
  • 16. září 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Doporučuji

    • Pro
    • cena,funkčnost
  • Ondřej Gottwald | 6. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky ukazují čas a datum. Poslední mi fungovali cca 7 let. Dělají přesně to co chci já od hodinek, nekompromisně, bez serepetiček okolo. Ideální pracovní hodinky pro elektrikáře, jsou plastové.

    • Pro
    • Hodinky ukazují čas a datum. Poslední mi fungovali cca 7 let. Dělají přesně to co chci já od hodinek, nekompromisně, bez serepetiček okolo. Ideální pracovní hodinky pro elektrikáře, jsou plastové.
  • Peťa | 27. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Malé ploché hodinky s perfektním podsvícením Nabízí sice jen základní funkce, ale za ty peníze jsou super Již před několika lety jsem tyto hodinky zakoupil a jsou odolné, 100% vodotěsné

    • Pro
    • Malé ploché hodinky s perfektním podsvícením Nabízí sice jen základní funkce, ale za ty peníze jsou super Již před několika lety jsem tyto hodinky zakoupil a jsou odolné, 100% vodotěsné
  • Ing. Jan Kesl | 26. duben 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Zatím velmi spokojený produkt mě vyhovuje, i když asi se nejedná o módní produkt se značkou Casio mám dobré zkušenosti (spolehlivost, dlouhá životnost) Každý si může vybrat specifický produkt dle vkusu a ceny

    • Pro
    • Jednoduché a přehledné hodinky (snadná obsluha) hodí se pro použití při sportu (lehké)
    • Proti
    • nepatrná nevýhoda, dny jsou v angličtině
  • 11. březen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 12. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Jednoduché Přehledné velikost přiměřená (né mega)
  • 4. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 70%

  • 5. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni