loading

Recenze Casio Collection LTP-1259D-7BEF

Kód produktu: hCA1309

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Marie Burešova | 4. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená

    • Pro
    • Dobre
  • Růžena | 1. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsem koupila jako dárek k narozeninám tchýni a je s nima velmi spokojen

  • 13. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    hodinky jsem si koupila pro dobře čitelný ciferník datumovku velmi dobrou cenu na ruce vypadají dobře jsem spokojena

    • Pro
    • přehledný ciferník datumovka dobrá cena
  • 16. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    lehké a pěkné hodinky za rozumnou cenu.

  • 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky mají velký, dobře čitelný displej a i přesto vypadají poměrně decentně a jsou lehké. Zakoupila jsem jako dárek pro matku a myslím, že bude spokojená. V případě potřeby zkracovat řemínek je nutné přenechat odborníkovi, protože pásek je v jednom kuse, ale to zase takový problém není, udělají v každém zlatnictví. Značka Casio je pro mě záruka kvality a hodinky jsou i designově hezké a hodí se v podstatě pro na každou příležitost. Za mě výborné a kvalitní hodinky za super cenu.

    • Pro
    • Hezky čitelný displej, lehké, kvalitní materiál, datumovka.
    • Proti
    • Může být způsob zapínání vcelku - problém se zkracováním.
  • 8. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

    • Pro
    • pěkné hodinky,budou se určitě líbit
  • 17. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Značkové hodinky s tříletou výdrží baterie. Dostatečně široký ocelový pásek. Jsem celkově spokojená.

    • Pro
    • Nízká cena
    • Proti
    • nemám
  • Martina | 13. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsou kvalitní za dobrou cenu. Jsem s nimi spokojená. Mohu doporučit i ostatním.

    • Pro
    • Jsou hezké,ciferník je dobře čitelný i s datumovkou.
    • Proti
    • Jen malá drobnost a to, že jsem si musela upravit řemínek.
  • Kačka | 9. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Vynikající hodinky za skvělou cenu. Dají se použít jak na sport, tak do společnosti. Je na ně perfektně vidět. Trochu jsem se bála svítícího pásku na ručičkách, ale nakonec je to velké plus.

    • Pro
    • Velký ciferník Ukazatel datumu Nastavitelný pásek I když jsem alergik na kov, neměla jsem žádnou alergickou rekaci. Čiré sklíčko, které není snadné poškrábat.
  • 27. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

  • 20. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 19. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 8. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 60%

  • 24. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. červen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni