loading

Recenze Casio Collection LTP-1260D-7BEF

Kód produktu: hCA1221

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 18. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl to dárek k narozeninám

  • Dan | 16. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobra cena je to darek takze jeste nemam zkusenost s vyrobkem ale vzdy jsem mel hodinky Casio takze se domnivam ze budou v pohode

    • Pro
    • odpovida popisu a predstavam
  • 3. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Osobně již 22 let používám stále jedny hodinky zn. Casio, jsou bezporuchové a jsem snimi spokojen. proto jsem i manželce zakoupil stejnou zn. a věřím, že ji budou pohodově dlouho sloužit :-)

  • 16. září 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Kupovala jsme je pro starší maminku a jsou přehledné.

    • Pro
    • Příznivá cena
  • Vojta | 30. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    specifický vzhled, přesně to jsem chtěl. doporučuji, byl to hezký a defakto levný dárek. pozor si budu dávat na doručení, byl to dárek a pošťák bez zaváhání předal balík třetí osobě, bohužel té, které byl jako dárek určen a na krabici byl název obchodu, takže jí to bylo jasné, bylo po překvapení. Je to moje první zkušenost s tímto obchodem a jsem spokojen

    • Pro
    • překvapilo mě, že v noci světélkují, možná je to napsané v popisku, ale nepřečetl jsem ho asi pořádně a jsou voděodolné
    • Proti
    • chtělo by to jednoduchý servis, za zkrácení řemínku jsem platil ještě 150 Kč
  • 17. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Dobře čitelný ciferník i pro starší lidi
  • 18. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 30%

  • 10. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • elegantní a jednoduché, dost velké aby byly přehledné, lehčí než bych čekala
    • Proti
    • kovový řemínek si musíte nechat upravit na míru
  • 5. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni