loading

Recenze Casio Collection MTP-1308L-1AVEF

Kód produktu: hCA1583

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 11. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    je to vánoční dárek nemohu proto zatím tento produkt hodnotit ale na pohled jsou hodinky moc krásné

    • Pro
    • krásné a kvalitní hodinky
    • Proti
    • nic proti
  • 17. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Myslím si,že to jsou solidní hodinky za velmi příjemnou cenu.

  • 17. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velice vhodný dárek pro strašího muže (elegantní krabička, kožený pásek, krásná cena)

    • Pro
    • velice vhodné pro staršího člověka (vše čitelné i bez brýlí), základní funkce, které starší člověk potřebuje
    • Proti
    • nic
  • Vejvinka | 23. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Sháněla jsem nějaké pěkné hodinky pro manžela, tyto splńují mkoji představu o elegantních hodinkách pro muže, nejsou ničím přeplácané, jsou elegantní a velice slušivé..V jednoduchosti je krása=)

    • Pro
    • jednoduché stylové elegantní slušivé nejsou zbytečně drahé=)
    • Proti
    • nesvítí=)
  • Jaroslav Kortan | 16. květen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    HODINKY BYLY ZAJIMAVE JAK SVOU CENOU TAK VZHLEDEM. ZATIM JE VLASTNIM VELICE KRATKOU DOBU TAK NEHODNOTIM. HODINKY DOPORUČIM.

  • 8. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Koupila jsem to jako dárek k vánoců hodinky se mi líbí.

    • Pro
    • Pěkné módní
    • Proti
    • Pásek nemá pojistku
  • 4. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Vše OK

    • Pro
    • Vše OK
    • Proti
    • Nic
  • 18. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 14. březen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

  • 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 18. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 22. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • 7. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 21. červen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • Gruber | 29. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    +

    • Pro
    • 1
Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni