loading

Recenze Casio Collection SGW-400H-1BVER

Kód produktu: hCA1617

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Roman | 16. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    dobrá cena, barometr, výškoměr a teplota fungují přesně. Jsem velmi spokojen

    • Pro
    • vše funguje dle mých představ. Velká spokojenost
    • Proti
    • není podrobný návod
  • zdeněk šidlo | 21. leden 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    přehledné a dobře ovladatelné hodinky se slušnou nabídkou informací

  • Peovsk2 | 26. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    pěkné, příjemně se nosí, značka Casio by měla být zárukou kvality, doporučuji

    • Pro
    • lehké, vzhledově pěkné, dostatek funkcí,na podrobnější hodnocení je mám zatím krátkou dobu
    • Proti
    • chtělo by to podrobnější návod pro nastavení a vysvětlení údajů na displeji
  • 2. leden 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    V této cenové relaci špičkový produkt.

    • Pro
    • Plní vše co slibuje, barometr i výškoměr jsou přesné.
    • Proti
    • nic
  • 26. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Velmi pekny darek

    • Pro
    • Cena, kvalita, design
    • Proti
    • Chybi buzola
  • 16. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    vhodný pro amatérské sportovce, příště si koupím stejnou značku, ale o třídu vyšší ( se záznamem a možným přenosem dat )

    • Pro
    • vhodný pro amatérské sportovce
  • bob | 5. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    tento produkt jsem si vybral pro velké množství funkcí za velmi přijatelnou cenu. jsem naprosto spokojen s funkčností. nejvíce mě zaujal výškoměr, který je vcelku přesný (proměnlivé hodnoty za různého počasí) a barometr.

    • Pro
    • pohodlné na ruce pěkný design orientační výškoměr vodotěsnost
    • Proti
    • málo zapuštěné sklíčko nutnost sundání z ruky na 15 minut při zjišťování teploty
  • Hyena | 27. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Líbí se mi

    • Pro
    • Spokojenost...
    • Proti
    • Zatím nic...
  • Ladislav Najman | 24. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Vcelku dobrý výrobek s hezkým designem , údaje výškoměru jje nutno brát s rezervou nebo zohlednit aktuální situaci ve vývoji počasí.

    • Pro
    • Masivní hodinky s líbivým hi-tech designem. Co se měřiče barometrického tlaku týče, mám jen slova chvály - porovnával jsem změřené hodnoty úředně cejchovaným tlakoměrem který měří mj. i absolutní tlak a hodnoty sedí opravdu skoro přesně (max. rozdíl +/- 1hPa)! Vcelku pohodlné nastavování přesného času u analogového ukazatele.
    • Proti
    • V popisu funkcí jsem postrádal detailnější popis toho, jak funguje indikátor tlakové tendence.Vzhledem k velikosti okénka na ciferníku jsem předpokládal že bude vidět časový záznam průběhu tlaku či změn výšky,ale nic takového.Tlaková tendence je zobrazena pouze vodorovnou čárou která je buď výš nebo níž dle aktuální situace vývoji barom. tlaku. Myslím že displej by byl schopný i těchto funkcí,čili mi to připadá trochu ošizené.Patrně je to věc použitého software hodinek.Tuto funkci by zvládnul displej i menší složený jen z několika málo bodů.Výškoměr je silně závislý na aktuálním barom. tlaku a teplotě (ovlivněné teplotou ruky).Nicméně v návodu na to upozornění je.
  • 2. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost se značkou i hodinkama.

    • Pro
    • Výborné,
  • Miki | 30. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám rád masivní hodinky,takže vzhled. Vzhledem k velikosti-použití kaučuk a ocel jsou lehké. Prakticky všechny funkce na které si vzpomenete. Samozřejmě také cena. S hodinky jsou přehledné,podsvícení let diodou je dokonalé. Za tuto cenu nekoupíte srovnatelný výrobek.Pro někoho to jsou obyčejné hodinky vzhledem k ceně,ale položte je vedle jednou nebo dvakrát tak drahých a zjistíte cenu jen z cedulky. Používáme celá rodina tuto značku už řadu let a naprostá spokojenost.Jsou pro každou příležitost a pro užívatele kteří si rádi pohrají.

    • Pro
    • Vzhled,funkce rozumná cena. Za spokojenost s tímto výrobkem,provedenim. Bezproblémovým používáním.
    • Proti
    • Zatím nic.
  • a | 19. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    1

    • Pro
    • +
    • Proti
    • -
  • 15. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    OK

  • 25. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

  • 4. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • 27. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • 24. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. květen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    OK

    • Pro
    • OK
Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni