loading

Recenze Casio Collection W-96H-1AVEF

Kód produktu: hCA793

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 10. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    celkově spokojen

    • Pro
    • odpovídá představě
    • Proti
    • nic zásadního
  • ancik | 15. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsem vybírala jako dárek k narozeninám, volila jsem podle vzhledu, značky, kvality. Za tuto cenu bych produkt určitě doporučovala, již zdřívějška máme zkušenosti se značkou Casio a opravdu vydrží dlouho.

    • Pro
    • Hezké provedení, vodotěsnost dostačující, cena dostačující, vypadají, že vydrží. Perfektní čitelnost.
    • Proti
    • Chybí český návod - pro mladé hračka, pro starší je horší při nastavování.
  • Václav Merhulík | 21. únor 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    velké číslice ( jsem senior) stopky , vhodné pro sport, beru i do bazénu bez problému možnost nastavení dvojího času

    • Pro
    • spolehlivost, vhodné pro sport, i plavání.... velké číslice¨, osvětlení
    • Proti
    • plastový řemínek vydrží cca 2 roky
  • 17. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    proste sportovni hodinky

    • Pro
    • libi se mi a slusi mi
    • Proti
    • nic
  • Felix | 2. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Levnější hodinky od známé firmy. Řemínek je něco mezi gumou a plastem, proto si myslím že bude potřeba náhradní po delším užívání.

    • Pro
    • hodinky vypadají dobře jsou lehké
    • Proti
    • čas by mohl být čitelnější z pohledu v ostrém úhlu
  • 24. únor 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    S hodinkami jsem zatím spokojen,jen pásek bych bral raději kovový.

  • Květa | 17. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsem vybrala pro přitele a na něm je vydět,že je spokojený a je šťastný.Moc se mu hodinky libí a je rád,chodím snimi všude a to je myslím důkaz,že hodinky jsou dobré.Vše fungovalo a funguje o začátku dobře a jsou i lehné,prý je na ruce ani necití.Prostě bych je doporučila.Děkuji za ně.

    • Pro
    • spokojenost moc velká a jsou i pohodlé,přítel je moc zpokojený.
  • Dravec | 24. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám dobré zkušenosti s touto značkou. Zkušenosti z tímto výrobkem mám kladné(dlouhá životnost řemínku a baterie). Tento produkt mohu všem doporučit.

    • Pro
    • Kvalita od od světového výrobce. Příznivá cena. Nízká hmotnost. Dostatečný počet funkcí. Pěkný dizajn. Výdrž baterie.
  • Karel Bárta | 9. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky mám zatím jen krátce, ale zdá se, že budu spokojený. Nejvíc mi vadí jen slabé noční osvětlení a vzhledem ke krátkému pásku se hodí také víc pro lidi se štíhlým zápěstím. Jako chlapecké hodinky pro mladší lidi, jsou úplně skvělé.

    • Pro
    • levné odolné vodě elegantní lehké dobře čitelný displej
    • Proti
    • bez českého návodu jen jedna osvětlovací dioda
  • 30. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. září 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 25. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. květen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni