loading

Recenze Casio Data Bank DB-360N-1AEF

Kód produktu: hCA100

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Manžel si je vybral a je spokojený.

  • Michal Škabrada | 4. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Stojí za to si uvedené zboží objednat.

    • Pro
    • Za výbornou cenu výborné hodinky.
    • Proti
    • Nic.
  • 6. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    asi si koupím ještě dvoje, kdyby se přestaly vyrábět, jako ty minulé

    • Pro
    • databanka super, ale moc velká ukazuje to přesný čas odpočet času baterie 10 let: mamka se směje už 2 týdny, jak mi bude z hrobu zvonit budík
    • Proti
    • všechno moc malá písmena nedávají k tomu silnější brýle nikde neseženete podrobnější návod (pro staršího člověka) budík naštěstí jen krátce a spíše hodně potichu, ale lze zvolit opakovaně
  • hohol | 12. květen 2011

    Celkové hodnocení: 30%

    no nevím jestli jsem koupil co jsem chtěl

    • Pro
    • jsou hezké jenže když jsem je vybíral tak vypadaly líp
    • Proti
    • působí laciným dojmem
  • Miroslav Válek | 13. březen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    vcelku spokojem

    • Pro
    • obsahuje požadované funkce, kovové provedení
    • Proti
    • slabý tón budíku, krátký interval vyzvánění
  • Petra Mrázová | 23. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Ale přesto vše jsem velice spokojená.Jednání obchodu bylo v nejlepšim pořádku..

    • Pro
    • Snadný a rychlí nákup..
    • Proti
    • Zboží sem si představila trochu jinak než jak vypadalo ve skutečnosti..
  • Arne | 19. září 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    hodinky s digitálním přehledným displayem a s databankou pro uložení různých pinů a vstuních kódů

    • Pro
    • digitální display, databanka, kovové pouzdro
    • Proti
    • omezená vodotěsnost - jen proti dešti
  • 6. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Měl jsem již předtím hodinky Casio data Bank ale v plastovém pouzdře a bez podsvětleni. Po 7 letech jsem měnil první baterii ( garance 5let ). Po 12 letech po výměně řrmínku se mi ulomillo poutko pro uchycení rozpěrné tyčinky.Jelikož mi spolehlivě denně sloužily rozhodl jsem se pro ty same ale v kvalitnějším provedení.

    • Pro
    • Kvalita a zpracování za přijatelnou cenu.
    • Proti
    • žádné
  • 5. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    O.K.

    • Pro
    • Databank
    • Proti
    • Nevím
  • 3. květen 2010

    Celkové hodnocení: 10%

Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni