loading

Recenze Casio Collection SGW-300HD-1AVER

Kód produktu: hCA1530

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 20. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojen

  • Šárka Jaschkeová | 15. září 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Pokud chcete hodinky s barometrem a výškoměrem, tak jsou tyto skvělá volba,vše funguje jak má a za dobrou cenu, 14-ti letý syn si je moc chválí a i přes mohutnější pouzdro působí hezky.

    • Pro
    • Pěkné značkové hodinky s mnoha funkcemi
  • 10. září 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky jsem objednala jako dárek. Prozatím nebyl předán, tak nemohu objektivně ohodnotit kvalitu zakoupeného zboží. Tyto hodinky jsem vybrala pro jejich další funkce-měření okolní teploty, výškoměr, tlakoměr atd.(vhodné na sport, turistiku). V rozhodování mi pomohly také kladné recenze a cena.

    • Pro
    • množstí funkcí-turistika, sport dobré recenze na produkt cena
  • 10. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Jinak 100% spokojenost.

    • Pro
    • Pěkný desing, mnoho funkcí
    • Proti
    • V českém návodů chybí detailnější informace o nastavení.
  • Vlastislav Šebesta | 7. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Koupil jsem si hodinky především kvůli výškoměru. Myslím, že přesnost je odpovídající metodě, kterou výškoměr používá. Bohužel zaokrouhluje výšku po 5 m. Produkt bych vzhledem k ceně doporučil, s tou výhradou zaokrouhlování výšky.

    • Pro
    • Výškoměr.
    • Proti
    • Výškoměr je jen po 5 m, myslím, že by mohl být po 1 m. Je to jen softwarová záležitost. Zaokrouhlení bych nechal na uživateli.
  • Michal Jonáš | 30. květen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Výborné a lehké sportovní hodinky jsou dobře zpracované, mají spustu užitečných funkcí, hodí se na běh, turistiku i plavání.

    • Pro
    • Velmi lehké, přehledný a velký display, jednoduchá obsluha, pěkný design a výborné zpracování, mnoho funkcí, nízká cena, silné osvětlení
    • Proti
    • Použité plasty odpovídají ceně hodinek, jen plastová přezka tahu, méně anatomický pásek, pro funkčnost teplměru nutno ponechat bez nošení alespoň 20 minut v klidu
  • Jan | 13. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Zatím v pořádku.
  • 3. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 21. leden 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • 2. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 19. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 6. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. květen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 22. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni