loading

Recenze Festina Multifunction 16242/A

Kód produktu: hFE191

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 19. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní Festinky:-)))

    • Pro
    • jsou elegantí,jednoduché na seřízení....i když jsou v pánské sekci,tak pro ženu jsou ideální koupila jsem si je pro sebe. kvalita vs. cena je dokonalá
    • Proti
    • nic
  • 20. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky byly pro přítele jako vánoční dárek. Rozhodující byl přehledný modrý ciferník a nadčasový vzhled.

    • Pro
    • - moderní vzhled - příznivá cena
    • Proti
    • - nic
  • Jitka | 6. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem naprosto spokojena,jelikoz spojeni ceny,designu i vsech funkci ve znamou znacku zarucujici kvalitu byl skvelym nakupem.Urcite vsem doporucuji a treba se casem dockame i vetsiho vyberu barevnych provedeni. (ikdyz uz ted je z ceho vybirat)

    • Pro
    • mnozstvi funkci a jejich prehlednost i lehke ovladani cena design
    • Proti
    • nic jsem nenasla jen pro zeny malinko tezsi,nez damske,ale tomu se u panskych hodinek nelze divit
  • 11. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 22. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • Oldrich Vyčítal | 24. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    dobré

    • Pro
    • značka, kvalita, dostupnost
  • 24. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Bomba

    • Pro
    • Krasa...
    • Proti
    • ...
  • 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 8. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni