loading

Recenze Jacques Lemans Rome 1-1517B

Kód produktu: hJL663

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 5. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl to dárek dceři a té je velký řemínek,ale to se dá nechat zmenšit.

    • Pro
    • Hodinky jsou velmi pěkné a splnily mé očekávání
  • iva | 10. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    za tu cenu super hodinky

    • Pro
    • pěkný dárek
    • Proti
    • příliš dlouhý řemínek
  • 9. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

    • Pro
    • Vypadají hezky na ruce, i když jsou trochu masivnější.
    • Proti
    • Musela jsem si nechat zkrátit řemínek, ale podle zkušenosti s jinými hodinkami je to asi u této značky běžné.
  • Majka | 2. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    vypadají báječně

    • Pro
    • super vzhled, prostě krásné
    • Proti
    • delší pásek, musela jsem si ho nechat zkrátit
  • Olina | 3. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsou krásné a plní svou funkci. Jsem spokojena.

  • 20. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji. Velmi rychlé doručení - do 2 dnů, skvěle zabaleno.

    • Pro
    • Zaujmou na první pohled. Elegantní i sportovní zároveň.
    • Proti
    • Poněkud masivnější řemínek.
  • Pavlína | 15. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    S hodinkami jsem spokojená, na ruce vypadají super.

    • Pro
    • jsou krásné
  • 2. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Na ruce vypadají hodinky moc hezky.

  • 3. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsou krásné!!!

  • 17. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Za kupní cenu kolem 2.500,- Kč jsou Jacques Lemans 1-1517B nejlepší volbou pro toho, kdo hledá univerzálně použitelné hodinky pro různé příležitosti. Se svými technickými parametry poskytují hodinky uživatelkám (v porovnání s konkurencí) vždy něco navíc. Značka Jacques Lemans uvádí na trh vždy více modelů za přijatelé ceny, takže si dámy/slečny mohou pořídit i více kousků coby módních doplňků ke svým out-fitům.

    • Pro
    • Módní a líbivý design, hodí se jak k elegantnímu kostýmku do práce, tak k tričku a teniskám. Oproti jiným značkám s obdobnými produkty (esprit, festina....) ve stejné cenové relaci, jsou Jacques Lemans 1-1517B jediné vodotěsné do 10 bar (oproti vlhkotěsným konkurentům s obvyklými 30 bary). Spona na ocelovém tahu má bezpečnostní pojistku, což je u hodinek této ceny spíše výjimkou.
    • Proti
    • Vzhledem k většímu průměru pouzdra (s přičtením rozměru pouzdrových úchytů stěžejkových částí) nejsou příliš vhodné pro dámy/slečny s příliš drobným zápěstím
  • 28. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    s nákupem hodinek jsem spokojena,i přes nejprve inzerovanou dobou dodání 14 dní,přišly hodinky dříve,tudíš jsem z nich měla radost již na vánoce.

    • Pro
    • moderní super hodinky
  • 2. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 31. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni