loading

Recenze Timex Modern Originals T2N791

Kód produktu: hTM1062

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Celkově velmi povedené hodinky zapřijatelnu cenu.

    • Pro
    • Hezké, ne velké, příjemný řemínek
    • Proti
    • Nic (jen je kvůli hlasitějšímu tikání nesmíte mít v ložnici)
  • Salaiová Eva | 8. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vřele doporučuji - mám ráda zboží co není jako obyčejný , tuctový výrobek ! Tyto hodinky jsou - IN

    • Pro
    • Jsou jednoduché a krásné , neobyčejné !
    • Proti
    • Žádné
  • 26. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Jsou prostě nádherné. Jen pásek bude lepší až se trochu ochodí. Mám moc štíhlé ruce tak trochu trčí, ale to se spraví :-)

  • Zdenka | 23. září 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Mají dobrý pásek,snad dlouho vydrží.

    • Pro
    • Tyto hodinky jsou krásné..mají opravdu hezký design a v jednoduchosti je krása.
    • Proti
    • Je fakt,že jsou trochu více slyšet, ale zase na druhou stranu..aspoň víte,že není baterka ještě vybitá a hodinky jedou :D
  • 19. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky jsem si vybrala hlavně kvůli vzhledu. Měla jsem trochu strach z velikosti ciferníku, protože mám malé zápěstí, ale vůbec nevadí, že je trochu větší. Na ruce vypadají velmi pěkně.

    • Pro
    • krásný design pohodlný řemínek
    • Proti
    • občas mi vadí hlasité tikání
  • Michal | 27. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tyto hodinky jsem kupoval manželce, je nadšená. Jsou opravdu kvalitní, nádherný design, pohodlné a vhodné i na menší zápěstí

    • Pro
    • Krásný design Velký ciferník Podsvětlení Kvalitní zpracování Kožený řemínek
  • 17. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    ano doporucuji

  • pavlik | 9. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    hodinky jsem kupoval přítelkyni jako dárek k narozeninám a moc se jí líbily. snažil jsem se vybrat nepříliš drahé hodinky, které nebudou vypadat, jako čínské kopie s momentálně oblíbenými kamínky a atd. Jejich jednoduchý design podtrhuje barevnost ciferníku takovým způsobem, že hodinky budou zdobit zápěstí mé nejmilejší poměrně dost dlouho.

    • Pro
    • hezký design velký přehledný ciferník podsvícení příjemný kožený řemínek jsou velmi lehké
    • Proti
    • vodotěsnost 30m hlasitější strojek lesklá část řemínku se po zapínání viditělně skrčila, nicméně to, pokud má člověk stále stejný obvod zápěstí, nemá vliv, není to na zapnutých hodinkách vůbec vidět
  • Jana Vlčková | 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Vzhledově velmi hezké hodinky, jsem spokojena. Překvapilo mne osvětlení číselníku při slabém světle nebo ve tmě. Jsou zkrátka parádní.

  • Helena | 4. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    pro barevnost číselníku....bílé podloží...velikost ciferníku

  • 16. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    hezké jemné hodinky

    • Pro
    • kvalita
    • Proti
    • nic
  • 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Krásné stylové hodinky

    • Pro
    • Krásný barevný design, dobře čitelné, supr, podsvícení
    • Proti
    • Trochu tuhší řemínek a výraznější tikání
  • 19. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    hodinky splnily očekávání, žena je spokojená

    • Pro
    • Design, podsvícení
    • Proti
    • hlasitý strojek
  • 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsem zakoupil jako dárek pro přítelkyni. I přes klasický design, hodinky vypadají zajímavě díky barevné kombinaci indexů, ručiček a bílému pozadí. Velmi oceňuji podsvícení indigloo a kožený řemínek.

  • 12. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojena

  • 8. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    jsou super

    • Pro
    • splňují moje požadavky, elegantní,
  • 5. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 14. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    • Pro
    • výborný vzhled
    • Proti
    • hlasité tikání
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni