loading

Recenze Casio Baby-G BGA-110-7BER

Kód produktu: hCA1438

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Suzi | 3. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    líbí se mi poměr cena výkon, odolnost i možnost vlastního nastavení. Reflexní ručičky a podsvícený displej jsou příjemné a plně postačující. Hodinky rozhodně doporučuji i pro "dámičky" i pro sportovně laděné drsnější typy

    • Pro
    • designově krásné, uživatelsky nenáročné, odolné
    • Proti
    • manuál není v češtině
  • Eva Nálevková | 23. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky splnily moje očekávání, jsem spokojena.

    • Pro
    • S hodinkami jsem spokojena, přesně podle očekávání.
    • Proti
    • Chyběl návod v češtine!
  • Gabriela K. | 5. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tyhle hodinky mě prostě baví. Jsou krásné, jsou stylové, kombinují v sobě krásu klasických ručičkových hodinek a praktičnost digitálních. Líbí se mi oranžové podsvícení, líbí se mi materiál, design. Vítě co je ale úžasné? Že když se opravdu rozhodnete skočit do rybníka nebo někomu ubalit levý hák, tak se hodinkám stejně nic nestane. Myslím, že je jejich cena naprosto adekvátní. Celkově kolekce Baby-G je pro mladé dívky skvělá věc. Mě přirostl k srdci právě model BGA-110, hlavně kvůli číslicím. Tyhle hodinky nevypadají jako omalovánky a přesto si jich každý všimne. Jsou super, skvělé a já jen tak za něco nevyměním. Možná kdyby mi někdo dal Rolexky. :-) Casio Baby-G BGA-110 za to rozhodně stojí!

    • Pro
    • Můžete se s nimi jít utopit i narazit do výkladní skříně a zároveň budete vypadat stylově a hodinkám se nic nestane.
    • Proti
    • NIC
  • Věrunka | 16. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Po 25.12. napíšu více....

    • Pro
    • Vzhledově krásné, ale bohužel zatím nemohu hodnotit více, neboť je to dárek na mé narozeniny..
  • 3. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 9. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 10%

  • 20. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. duben 2011

    Celkové hodnocení: 50%

  • 7. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni