loading

Recenze Casio Collection AMW-702-7AVEF

Kód produktu: hCA003

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Fejfar | 25. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Myslím, že výborné hodinky, ale bez doctatečného návodu velmi složitá orientace ve funkcích.

  • 22. květen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    vcelku dobré

  • Jirka | 20. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybíral jsem si hodinky podle funkcí které jsem v nich chtěl mít, takže jsem s nimi spokojen, jen doufám že ryby budou brát tak jak hodinky budou ukazovat. Nabídka Casio je v tomto směru téměř neomezená a výběr na eshopu přehledný. Hodinky mám zatím krátce, ale pro mě nemají jediný kaz. Značku Casio i shop hodinky.cz mohu jedině doporučit.

    • Pro
    • Funkce pro mě dostačné Přehledný a dobře čitelný display Intuitivní a jednoduché ovládání Dobře sedí na ruce Vypadají opravdu hezky a nadčasově, myslím že je budu nosit hodně dlouho
    • Proti
    • Zatím nic
  • jirka balin | 6. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    prostě super

    • Pro
    • konmecně hodinky pro rybáře
    • Proti
    • velmy složité nastaveni
  • Xpetr | 12. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Pekny a zajmavie usporadani displeje Velikost a zvlasnost hodinek Dobry pomer ceny a kvality Skusenosti zatim dobre Pouzi va se velmy dobre clovek vy ze je ma na ruce Doporucil bych je tem kterym nevadi tezzsi hodinky nez umele nebo hlinikove pozdra

    • Pro
    • Pekny a zajmavie usporadani displeje Velikost a zvlasnost hodinek Dobry pomer ceny a kvality Skusenosti zatim dobre Pouzi va se velmy dobre clovek vy ze je ma na ruce Doporucil bych je tem ktery by chteli model jako Casio Collection AMW-706 ale menci a stejne vybavene a zvlastni tip hodinek
    • Proti
    • asi zadne proti zatim
  • 24. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. duben 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 25. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 4. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni