Principy ochrany soukromí na Hodinky.cz
Hodinky.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Casio Collection AQ-230GA-9DMQYES

Kód produktu: hCA1353

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 21. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Digitální i ručičkový čas součsně, stopky, dají se nosit na (téměř) všechny příležitosti

    • Pro
    • Digitální i ručičkový čas součsně, stopky, dají se nosit na (téměř) všechny příležitosti
  • Dalibor Preininger | 19. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám již asi patery hodinky Casio, které jsou stále provozuschopné, ale vývojově zastaralé,chci být"in".

    • Pro
    • Tuto značku kupuji asi 20 let a byl jsem vždy spokojen. To platí zatím i pro tento výrobek
  • 1. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Celkově velmi dobré hodinky.

    • Pro
    • Jsem zvyklý na tento typ hodinek, nejsou zastaralé, nemají přehnaně funkcí, ale vše, co běžně potřebujeme.
    • Proti
    • Malá velikost ciferníku
  • 9. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Stejný typ používám už 14 let - jediná nevýhoda byl plastový pásek s malou životností, proto jsem si nyní vybral kovový. Chromové provedení je velmi elegantní, přitom za dobrou cenu.

    • Pro
    • Analogové hodinky s výborně čitelným ciferníkem a rafičkami pro rychlou orientaci. Digitální čas je výhodný např. při přechodu na letní/zimní čas či při exaktnějším měření doby. K přesnému stopování lze využít stopky. Výborně slyšitelný budík oceníte při každodenním vstávání i na cestách. Malý rozměr, ploché, nezachytávají, netrhají rukávy.
  • Jan Dražil | 25. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Spolehlivost,jistota

    • Proti
    • Nemám zápory a nevýhody
  • vaclav hovorka | 27. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    produktem se můžu ukazovat všude a nemá prostě chybu.jsou to hodinky do společnosti i na ven.zvyšují důstojnost a sebevědomí.kamarádovy jsem je ukázal a hned jse mu nechal zaslat.je spokojen,nadmíru.

    • Pro
    • jsou ve všech líbivé a přesné,na mou povahu jsou přesné ve všech směrech.
  • 11. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Viz již výše

    • Pro
    • Za výbornou považujeme především kombinaci obou zobrazení času a duální čas - obojí se nám velmi osvědčilo už u předchozích typů hodinek této značky. .
    • Proti
    • Ne
  • Rybníček Vladimír | 12. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Už jsem měl tento typ hodinek a proto jsem se rozhodl znova si je koupit.

    • Pro
    • Elegantní a proti ceně dost spolehlivé a přesné.
  • Jaroslav Popelka | 24. květen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Jak jsem napsal tuto značku znám asi 27 let a vždy jsem byl spokojen.Jedná se o dostupný produkt denní potřeby u kterého je potřeba pouze měnit baterii a jednou za čas nechat vyčistit.Doba používání 5-10let,tolerance času v normě,ALE PŘI TÉTO CENĚ MĚNIT PO ZÁRUCE.

    • Pro
    • znám tuto značku a její produkt již používal
  • 28. leden 2012

    Celkové hodnocení: 60%

  • 5. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 3. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 31. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. září 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 23. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 4. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x