Principy ochrany soukromí na Hodinky.cz
Hodinky.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

I u nás je potřeba udělat velký předvánoční úklid, abychom pro vás mohli naskladnit čerstvé novinky pro podzim 2018, proto prosím počítejte s tím, že veškeré přijaté objednávky od 26. 9. do 30. 9. budou doručovány nejdříve 2.10., naše výdejny zůstanou až do 30.9. zavřené. Čekání si můžete zkrátit velkým finálním výprodejem, protože počkat, se tentokrát vyplatí :)

Recenze Casio Collection AW-81-1A1VEF

Kód produktu: hCA474

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Karel | 9. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dělám v kuchyni a tyto hodinky mě plně vyhovují

    • Pro
    • ochota ,rychlost a kvalita
    • Proti
    • nemám námitek
  • Petr | 14. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrý nákup za super peníze

    • Pro
    • vzhled, cena
    • Proti
    • ještě jsem nic nezjistil
  • 27. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Hodinky vypadají pěkně, jsou lehké. Za tu cenu paráda. Rád bych si u podobného modelu připlatil za "rádiem řízené" a podsvětlení taky není úplně tak jak Iluminator znám.

    • Pro
    • levné pěkné WR50
    • Proti
    • podsvětlení není ten pěkný zelený Iluminator ale oranžové nerovnoměrné LED
  • Pávek | 17. leden 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Který výrobce nabízí širší sortiment, přitom kvalitní a zda rozumnou cenu?

    • Pro
    • AW-81 = sportovní i běžné využití. Budíky a datumovka je klasika, bezvadný je tel. seznam "vždy pro ruce", k tomu osvětlení LED a svítící ručičky a použitelnost pro plavání a vodní sporty = přesně to, co jsem hledal. Navíc rozměr je pro subtilnější ruku, vejdou se do manžet u košile.
    • Proti
    • Vrchní plastové prvky sice ubezpečují okolí o cenové kategorii, nicméně dokud nebudou otlučené (ty minulé jsem nosil 10 let všude a pořád, stále fungují!), dají se vzít i do společnosti. Rovněž uchycení osiček je patrně částečně v plastu = při stěhování nábytku je raději sundejte :)
  • Jaroslav Dvořák | 24. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    více spokojen už být nemohu - zboží jsem dostal domů za 24 hodin od objednávky .. lepší službu už si prostě nedovedu představit...

  • Jan Novák | 12. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    uvítal bych poslat český návod

    • Pro
    • kvalita za dobrou cenu
    • Proti
    • není český návod
  • Martin Zajíček | 25. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Výborné hodinky, které splní očekávání za tak málo peněz. Určitě mohu doporučit. Trochu mě zklamalo oranžové osvětlení , když je LED, mohlo být jakékoli jiné, trochu moderní. Jinak hodinky fungují perfektně. Ručičky se nastavují elektronicky přes nastavení. Zajímavostí je paměť na telefonní čísla a vodotěsnost do 50metrů. Příjemný nákup.

    • Pro
    • Výborný design Dobré zpracování paměť na čísla a další funkce
    • Proti
    • Osvětlení je oranžové
  • 31. březen 2015

    Celkové hodnocení: 50%

  • 28. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • josef Šrám | 4. únor 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • velmi dobré kvalitní hodinky, pěkně vypadají na ruce, zatím bez távad. Výrobce udáva vodotěsnost do 50m zatímjsem s nimi jen plavl v bazénu a jsou v pohodě.
    • Proti
    • nic
  • 31. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 25. září 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • Oleh | 3. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • nakoupili přes internet, obdržel hodiny rychlý, kvalitní servis!
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x