Principy ochrany soukromí na Hodinky.cz
Hodinky.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

I u nás je potřeba udělat velký předvánoční úklid, abychom pro vás mohli naskladnit čerstvé novinky pro podzim 2018, proto prosím počítejte s tím, že veškeré přijaté objednávky od 26. 9. do 30. 9. budou doručovány nejdříve 2.10., naše výdejny zůstanou až do 30.9. zavřené. Čekání si můžete zkrátit velkým finálním výprodejem, protože počkat, se tentokrát vyplatí :)

Recenze Casio Collection F-105W-1AWYEF

Kód produktu: hCA1375

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Karel | 24. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsou to dobre digitalni hodinky, pokud uzivatel nema prilis silnou ruku.

    • Pro
    • Jsou to dobre digitalni hodinky. Podobne Casio jsem mel 15 roku.
    • Proti
    • Mam normalni velikost ruky, ale reminek je trochu kratky. Mel by byt asi o 1 nebo 2 cm delsi. Pro silnejsi ruku je nepouzitelny. To je problem Casio, informujte je.
  • Ladislav Chládek | 14. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Měl jsem již jedny takové. Max spokojenost, odcházel jen řemínek

    • Pro
    • odolné při manuální práci. Dlouhá životnost baterie.
  • Patris | 26. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoduše, obyčejné digitálky. Lehké, přehledné bez zbytečných volovin. Vhodné pro sport a volný čas.

  • 18. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Zakoupeno jako první opravdové hodinky pro syna. Velká spokojenost na obou stranách.

    • Pro
    • Přehledný display Snadné ovládání Nízká váha
    • Proti
    • Nic
  • 16. září 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Doporučuji

    • Pro
    • cena,funkčnost
  • Ondřej Gottwald | 6. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky ukazují čas a datum. Poslední mi fungovali cca 7 let. Dělají přesně to co chci já od hodinek, nekompromisně, bez serepetiček okolo. Ideální pracovní hodinky pro elektrikáře, jsou plastové.

    • Pro
    • Hodinky ukazují čas a datum. Poslední mi fungovali cca 7 let. Dělají přesně to co chci já od hodinek, nekompromisně, bez serepetiček okolo. Ideální pracovní hodinky pro elektrikáře, jsou plastové.
  • Peťa | 27. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Malé ploché hodinky s perfektním podsvícením Nabízí sice jen základní funkce, ale za ty peníze jsou super Již před několika lety jsem tyto hodinky zakoupil a jsou odolné, 100% vodotěsné

    • Pro
    • Malé ploché hodinky s perfektním podsvícením Nabízí sice jen základní funkce, ale za ty peníze jsou super Již před několika lety jsem tyto hodinky zakoupil a jsou odolné, 100% vodotěsné
  • Ing. Jan Kesl | 26. duben 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Zatím velmi spokojený produkt mě vyhovuje, i když asi se nejedná o módní produkt se značkou Casio mám dobré zkušenosti (spolehlivost, dlouhá životnost) Každý si může vybrat specifický produkt dle vkusu a ceny

    • Pro
    • Jednoduché a přehledné hodinky (snadná obsluha) hodí se pro použití při sportu (lehké)
    • Proti
    • nepatrná nevýhoda, dny jsou v angličtině
  • 11. březen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 12. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Jednoduché Přehledné velikost přiměřená (né mega)
  • 4. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 70%

  • 5. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x