loading

Recenze Casio Collection LTP-2069D-7A2VEF

Kód produktu: hCA1163

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Pavel | 16. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    za tu cenu - dobré

    • Pro
    • stylové
    • Proti
    • ciferník je stříbrný , ručičky jsou stříbrné, ztoho vyplývá špatná viditelnost ukazatele
  • 25. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky naplnily očekávání.

    • Pro
    • Vzhled, cena, kvalita zpracování, funkčnost.
    • Proti
    • Špatná čitelnost malých ciferníčků s dodatečnými funkcemi.
  • 22. září 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Dost muziky za nízkou cenu.

    • Pro
    • Elegantně sportovní design.
    • Proti
    • Menší ciferník než se zdá na obrázku.
  • 3. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    hodinky jsou dárek k narozeninám,líbí se mi,vypadají hezky, myslím,že udělám velkou radost

  • larakop | 1. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vypadají dobře na ruce,jsou krásné,stylové,jsem spokojená z vodotěsností hodinek,nemusím myslet na to že před každým macháni ve vodě musím hodinky sundat.Určitě bych tyto hodinky doporučila i ostatním..Něktarým lidem může dělat problém špatná vyditelnost datumovky a dnů v tydnu,jsou malé a tím špatně vyditelné.Ale na hodinkách je nejdůležitější čas a ten jde vidět krásně..

    • Pro
    • Jsou krásné a modní Velmi jednoduché natavení času, datumu a dnů
  • Barbora | 4. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    krásný vzhled, elefantní, moderní nejsou ani úplně malinké, ani velké (a těžké), tak akorát řemínek je docela velký, ale dal se bez problémů zkrátit (zvládla jsem to sama pomocí návodu na youtube) hodinky pěkně drží na ruce, o nic se mi zatím nezachytily (ani to zapínání, o kterém tu sem tam někdo píše - uvidíme, jak to bude s dlouhými rukávy)

    • Pro
    • krásné, elegantní, zároveň ale moderní, dobrá cena, funkční miniciferníčky
    • Proti
    • písmo na malých ciferníčcích je hodně drobné
  • 12. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

  • 13. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená

    • Pro
    • KRÁSNÉ
  • verča | 3. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    celkově jsem ale spokojena

    • Pro
    • krásný design
    • Proti
    • musela jsme si je nechat zkrátit a myslela jsem, že display bude větší
  • Martina Dřevíkovská | 6. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky se mi moc líbili na obrázku a ještě lépe vypadají ve skutečnosti.Jsem s nimi spokojená a doufám,že něco vydrží.Jsou moderní a hodně lesklý .Líbí se mi pěkný moderní vzhled a slušná cena,dobrá značka.

    • Pro
    • Mají krásný vzhled,hezčí než na obrázku,moc se mi líbí!
    • Proti
    • nic
  • 26. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    hezké, kvalitní hodinky, za rozumnou cenu

  • Teri | 9. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Vhodný dárek pro ženu ;-)

    • Pro
    • Elegantní, kvalitní provedení.
    • Proti
    • Hůře čitelné ciferníký datumu, dne v týdnu, denní doby. Zámek pásku hodinek je zbytečně vystouplý. Stále o něco zadrhavá.
  • 21. leden 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    S hodinkama jsem jinak spokojená. Nosí se pěkně, i když jsou těžší, není to na závadu. Vypadají dekorativně.

    • Pro
    • Hodinky vypadají trochu jinak, než na obrázku, ale jsou pěkné.
    • Proti
    • Čitelnost ciferníku je podstatně horší, na obrázku se zdá být číselník tmavší. Hodila by se určitě luminiscence. Určitě by byl pěkný i tmavý podklad, zvýraznil by se tak jinak pěkně stříbrný číselník a ručičky. Bohužel, přídavné funkce nejsou dle mého názoru ani pro mladé oči, v mém případě naprosto nepoužitelné, škoda.
  • Jiří Duben | 6. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Za dobrou cenu je to výborný produkt,mohu doporučit.Nošení je příjemné,čas je přesný po celou dobu. Nákup v obchodě proběhl k mé naprosté spokojenosti.Byl to dárek k vánocům a potěšil.

    • Pro
    • hezké příjemné na nošení přesný čas
    • Proti
    • nic
  • 26. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

  • 10. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. únor 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 1. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni