loading

Recenze Casio Collection LW-200-1AVEF

Kód produktu: hCA377

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Eva P | 12. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji, hezky se nosí

    • Pro
    • hezké, lehké hodinky velká výdrž baterie
    • Proti
    • mohl by být podrobnější návod ne moc povedené osvětlení displeje
  • Fulda007 | 30. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    Celkově jsou to pěkné akvalitní hodinky.

    • Pro
    • Udávaná výdrž baterie.
    • Proti
    • Podsvícení vypadá moc lacině,jakési světýlko ze 70 let.
  • Slávka | 13. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsem si vybrala jednak podle vzhledu ale i podle funkcí. S hodinkami jsem maximálně spokojená. Obchod dále určitě doporučím. Po vánocích si zde vybíral hodinky můj muž a byl také spokojen.

    • Pro
    • hodnkám nemám co vytknout, mají všechno co jsem chtěla, budík, signalizace každou hodinu, podsvícení, datum, vše na dispeji vodotěsné pro běžnou práci s vodou
    • Proti
    • z nějakého důvodu se mi občas vypne signalizace celé hodiny zatím jsem ale nepátrala proč to tak je. Mám je krátce.
  • Hannah | 6. květen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji hodinky nenáročným klientům. Jsou na ruce velmi pěkné a pohodlné. Já jsem si je vybrala z důvodu jak ceny, tak i jasných a jednoduchých funkcích, jako jsou stopky, budík a hodiny.A je jasné, že také potom podle vzhledu. Jak už jsem napsala v předešlém odstavci, doporučovala bych ještě přidat funkci stupně, která se mi zdá zajímavá. A také bych uvítala, kdyby byla větší škála barev pásků u hodinek. Mám ráda zelenou barvu a chtěla jsem zelené hodinky, bohužel tyto hodinky byly v omezených barvách a zelených se dělá opravdu málo.

    • Pro
    • přehledné jednoduché moderní dobře padnou na každou ruku jsou lehké mají decentní sportnovní styl
    • Proti
    • chybí mi tam jedna funce a to jsou stupně doporučila bych vylepšení uchycení či zajištění pásku více barevných možností
  • 21. duben 2011

    Celkové hodnocení: 10%

  • 25. únor 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 27. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 27. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 30. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. září 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 28. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • karel jurek | 12. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    • Pro
    • Příjemný a jednoduchý design, přehledný displej.
    • Proti
    • Jen jeden budík, chybí odpočítávací časovač (t.zv. minutky)
  • 30. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. červen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 19. červen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 25. duben 2010

    Celkové hodnocení: 60%

  • 10. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. duben 2010

    Celkové hodnocení: 70%

Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 1 rok
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni