loading

Recenze Casio Collection MQ 24-7B

Kód produktu: hCA2309

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Za tu cenu super.

    • Pro
    • Levné Praktické Spolehlivé Dobrá velikost
    • Proti
    • Sklo na ciferníku se brzy poškrábalo - není to ale nic hrozného, jen lehké škrábance, které na první pohled nejsou vidět.
  • 21. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Jednoduche levne hodinky.

    • Pro
    • Funguji
    • Proti
    • Neukazuji AM/PM, takze nevite, zda je dopoledne ci odpoledne
  • Jaroslav Steklý | 17. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Za tu cenu moc dobré zboží!

  • 25. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vse jsem jiz napsala

    • Pro
    • citelnost ciferniku a nizka cena,za tuto cenu je vyrobek velmi kvalitni
    • Proti
    • nic
  • 26. květen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Za malo penez hodne muziky

  • 19. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    S hodinkami jsem spokojená,již jsem u této firmy nakupovala a vždy jsem byla spokojená

  • deydar | 8. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Levné dětské hodinky s technologií Quartz, přesnost se zdá odpovídající platformě, která je obvykle dobrá. Nejedná se o žádný výstavní kousek, tělo i pásek je plastové, účel však jistě splní. Ciferník je přehledný, dobře čitelný. Jednoduché nastavení. Vytknout se výrobku dá snad jen velmi titěrná korunka, kterou má dospělý problém uchopit mezi prsty. Vzhledem k minimální nutnosti přenastavování času se však s tímto nedostatkem dá pohodlně smířit. Velkým pozitivem je vodě odolnost 5 ATM. Takže trocha vody hodinkám neublíží, což je zejména u dětských hodinek s výhodou. Dalším pozitivem je expedice v dárkové plechové krabičce, což v této cenové relaci lze pokládat za luxus. Hodinky zakoupeny pro 7 letého syna, za cenu cca 250 Kč naprostá spokojenost. Pokud by je ztratil, není důvod k rozladění, prostě se koupí jiné.

    • Pro
    • + levné dětské hodinky + voděodolnost 5 ATM + lehká plastová konstrukce pro děti naprosto skvělé
    • Proti
    • - za cenu kolem 200 Kč nelze mnoho vytknout, snad jen titěrnou korunku, kterou je pro dospělého obtížné uchopit mezi prsty
  • Jana Marie | 1. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    hodinky vypadají hezky, zatím jsou v pořádku, vše ukáže až čas

    • Pro
    • zatím nemám k výrobku připomínky
    • Proti
    • zatím nic
  • kemis | 16. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Levné,kvalitní.

    • Pro
    • Voděodolné.
    • Proti
    • Nic.
  • Jiří Dvořák | 15. březen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    vyhovuje pro můj účel

    • Pro
    • Levné
    • Proti
    • Nic
  • Jiří | 12. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost.

    • Pro
    • Super.
    • Proti
    • Nic.
  • Jaroslav Novotný | 11. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsou pro běžnou potřebu naprosto dostačující, jsou lehké, tenké a přijemně se nosí, "malá cena a přitom hodně muziky", u Quartzového strojku příjemná přesnost (+ 10 vteřin za měsíc) Pro nenáročné spotřebitele vřele doporučiji. NAPROSTÁ SENZACE

    • Pro
    • - nízkou cenu - značku - naprosto přehledný a dobře čitelný ciferník
  • 8. únor 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Vzhledem k ceně solidní provedení. Poměrně velký a dobře čitelný ciferník. Ač plastové, nepůsobí "čínsky".

  • 2. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • pěkný design
  • 6. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. květen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 11. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. březen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni