loading

Recenze Casio Collection MRP-700-1AVEF

Kód produktu: hCA562

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. leden 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Podruhé bych si je nekoupil.

    • Pro
    • Jsou hezké, dobrá cena,
    • Proti
    • zbytečně je tam nacpaný dual čas. Hlavně mi vadí nepodsvícení displeje. V noci se těžko poznává čas.
  • 28. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    moderní design má vlastnosti které jem chtěl

  • 18. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    na obrazku vypadali trochu inak, zla citatelnost ciferniku

  • 2. květen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    koupil bych je znovu

    • Pro
    • krásný vzhled přehledný displej velmi pohodlné na nošení robustní
    • Proti
    • barva podsvícení oranžová
  • 19. září 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Na pohled působivé a efektní.

    • Pro
    • Vzhled, funkčnost
    • Proti
    • Chybí návod na nastavení.
  • 18. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Pěkný design, kovový tělo

    • Proti
    • Žlutý podsvícení
  • Michal | 2. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsou svím dizajnem jedinečné, na první pohled zaujmou, na ruce nepřekáží, na rozdíl od těžších celokovových modelů. Po obdržení balíku jsem byl mile překvapen jejich výzorem, ve skutečnosti hodinky vypadají ještě robustněji, než na obrázku. Osobně můžu jen dodat, že s hodinkami jsem spokojen, značce Casio důvěřuju přes 10let a doufám, že mě ani teď nesklame. Pokud hledáte hodinky v cenové hladině do 2.000KČ, tímto výběrem nemáte co pokazit.

    • Pro
    • Vzhled, celkové provedení Hmotnost Funkce Cena
    • Proti
    • Velikost digitálního displeje
  • Kostbone | 2. září 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Hodinky se účelem perfektně hodí k mému zevnějšku. Líbí se mi design a funkcemi splňují vše, co jsem potřeboval a to díky filtrům na hodinky.cz. Navíc mají ještě nějaký Tidegraph, který mi řekne v jaké fázi je měsíc a jestli bude přiliv nebo odliv. Hodinky jsou designem a funkcemi určené pro surfaře, což nejsem, ale to je jedno :) Kvalita je Casio, co víc říct. Wenger, Victorinox, nebo Tissot to není, ale není to ani Seco apod.

    • Pro
    • Luminiscence vydrží opravdu dlouho Design Vodotěsnost
    • Proti
    • Žluté podsvícení neladí k modrému designu Osvětlen je pouze ciferník, ne display Krátká délka podsvícení (jelikož jsou ale luminiscenční, ani není potřeba)
  • Tomáš | 30. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    vybral jsem si tyto hodinky proto že na pohled a i ve skutečnosti jsou strašně pěkné jednoduchá ovladace,používá se mi velmi dobře a doporučuji i ostatním

    • Pro
    • Skvělé hodinky nemají chybu a jsou i za dobrou cenu jinde by byli určitě dražší
  • 25. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • Pepisko | 3. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 40%

    Nebrat

    • Pro
    • Cena, vzhled
    • Proti
    • Za špatného osvětlení není poznat, kolik je hodin Digitální displej je opravdu miniaturni
  • 25. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 40%

  • 30. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 40%

  • 1. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

  • 4. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 2. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 1. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • skvělé, obdarovaný je velmi spokojený
  • 7. květen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 26. březen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 29. leden 2011

    Celkové hodnocení: 40%

Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni