loading

Recenze Casio Collection SGW-100-1VEF

Kód produktu: hCA1253

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Ruiz Aw | 15. únor 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Dobré hodinky s pěti budíky a kompasem

    • Pro
    • Velmi příjemné kompas...
    • Proti
    • Tiché buzení
  • harazim | 31. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    hodinky jsou skvělé

    • Pro
    • Vodotěstnost,přehlednost displeje,kompast,teploměr
    • Proti
    • Málá doba osvětlení displeje
  • 7. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji, akorát ten návod v českém jazyce je zcela nedostatečný !!!

    • Pro
    • nádherný design, dobré vybavení, kvalitní hodinky za rozumnou cenu
    • Proti
    • Vadí mě, že u hodinek nebyl adekvátní návod v českém jazyce. Součástí balení je návod v angličtině, který je mnohem podrobnější. Český návod je ošizený, zkrácený na minimum (odhadem zhruba 1/3 anglického návodu a bez obrázků). Vzhledem k vybavení hodinek (kompas, teploměr) považuji za nutnost dodávat kompletní návod. Vzhledem k ceně hodinek by si to zákazníci určitě zasloužili Škoda, že není součástí vybavení hodinek i výškoměr ...
  • 11. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Spokojenost

    • Pro
    • Dobře čitelný display.
    • Proti
    • Teploměr je zkreslený.
  • Tomáš Štorek | 21. září 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Kvůli vyjmenovaným po jsem produkt vybral, používám ho týden a nemám žádný problém. Hlavní plus je pro mne ocelové pouzdro, které snad dává záruku nevylomení osičky či pouzdra jak tomu je u produktů s plastovým pouzdrem. Takto jsem už odepsal dvoje hodinky, proto tato volba. Produkt doporučuji, vhodný i k outdoorovým akivitám.

    • Pro
    • Velký přehledný display Ocelové pouzdro-vodotěsnost do 200m elektronický kompas teploměr
    • Proti
    • zatím nevím
  • Boh. Karásek Bystřice n/Pernštejnem | 20. únor 2011

    Celkové hodnocení: 10%

    Hodinky měly být dárek skautským vnoučatům, bohužel by asi podle jejich kompasu a směrových ukazateů bloudili do úplného vyhladovění. Tyto hodinky bych nikomu nedoporučil a sám jsem Vás požádal o jejich výménu za jiný, byt i dražší typ.K

    • Proti
    • Nefungující kompas a směrové ukazatele
  • Zdeněk | 28. leden 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    celkově slušný výrobek za odpovídající cenu

    • Pro
    • Rovnováha mezi cenou a vybavením
    • Proti
    • tichý budík
  • Pepad | 26. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    Velice dobře vybavené hodinky

    • Pro
    • Funkce
    • Proti
    • Mohutnost
  • Lenka Jeseník | 8. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    jsem velmi spokojena

  • Antirux | 3. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Všechny základní funkce s dobře použitelným kompasem, a občas využitelným teploměrem, navíc ve vodě-odolném balení, od značky která zajišťuje kvalitu zajisté vyváží vyšší cenu.

    • Pro
    • Všechny základní funkce co potřebuji (stopky, odpočet, několik alarmů, dokonce i odložitelný alarm, ukazatel datumu a dne v týdnu). Vodě-odolnost 200m, takže se s hodinkami dá i plavat (100m včetně a nižší odolnosti znamená, že hodinky nelze bezpečně ponořit pod vodu!). Kompas! (ukáže směr za 2 sec, skvělá přesnost, +- 10 stupňů šipkou, ale ukazuje i azimut, takže tím se dá dosáhnout prakticky stejné přesnosti jako běžná buzola, v terénu naprosto bezkonkurenční ověření směru jedním tlačítkem za 2 sekundy, SUPER!) Velikost tak akorát. Přehledná orientace v menu přístroje (po jednom projití manuálu je vše intuitivní). Teploměr (bohužel nutno cca 30 min mimo ruku) Možnost kalibrovat kompas i teploměr. Drobnost jako jeden světový čas.
    • Proti
    • Krátký čas podsvětlení. Vyšší cena (ale vzhledem k vodotěsnosti a jistotě kvality značky Casio je pochopitelná). Pro správnou funkci teploměru nutno nechat 30 minut mimo ruku.
  • 26. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro lidi co se pohybují alespoň trochu v outdooru asi nejlepší poměr cena / výkon.

    • Pro
    • Kvalitní zapuštěné sklo, nízký profil hodinek
    • Proti
    • Pouzdro z plastu, pryžový řemínek
  • 7. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 29. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 11. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 6. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 12. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 70%

  • 3. září 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 17. květen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 31. březen 2010

    Celkové hodnocení: 70%

Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni