loading

Recenze Casio Edifice EF-121D-1AVEF

Kód produktu: hCA153

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 6. červen 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Přechozí hodinky Casio 2723 EF-108 mi vydržely 16 (!) let. Fungovaly naprosto spolehlivě. Za půl roku se předbíhaly cca o 2 vteřiny. Baterii vydržela pokaždé 6 až 7 let. Přitom hodinky měly podsvícení – po stisknutí tlačítka se krátce osvětlil ciferník, takže i v noci jsem se mohl podívat na správný čas. Nové hodinky se zpožďují za týden o 1 vteřinu. Za půl roku se budou zpožďovat o půl minuty. Není to moc, aby byl jsem zvyklý na naprosto přesný čas. Též podsvícení chybí a luminiscence ručiček je slabá náplast, nota bene když trvá max. 4 hodiny. Ale celkově jsou hodinky hezké, lehké, zatím spolehlivé. Vracet je nebudu. Pokud baterie vydrží slibovaných 10, bude to skvělé.

    • Pro
    • Klasický velký ciferník; záruka 3 roky; do 1 roku po koupení lze hodinky vrátit; baterie má vydržet až 10 let.
    • Proti
    • Za týden se hodinky zpožďují o jednu vteřinu. Což sice není moc, ale předešlé hodinky Casio 2723 EF-108 se za půl roku o jednu vteřinu předbíhaly. Světélkování ručiček, které mělo trvat až 6 hodin, funguje daleko kratší dobu; Pro vyvolání světélkování nestačí jenom hodinky nosit na denním světle, musí být velice silně přímo osvětleny – buď přímým slunečním zářením, nebo pod lampou s dost intenzivním světlem.
  • 16. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    s nákupem jsme spokojeni

    • Pro
    • za dostupnou cenu-dobrá kvalita
  • 14. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní hodinky, zatím nemám žádné připomínky. Vybrala jsem si je z důvodu jejich jednoduchosti a funkčnosti.

    • Pro
    • Přehlednost Jednoduchost
  • Ing. Jiří Kaminský | 23. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • levná cena v poměru ke kvalitě
  • Jacek | 30. duben 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    velice pěkné hodinky za rozumnou cenu,doporučuji všem

    • Pro
    • vzhled cena přesnost baterie výdrž 10let,vodotěsnost
  • Ladislav Bartoš | 28. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    měl jsem hodinky skoro dva roky, koupené v kamenném obchodě,ale někdo mi je ukradl tak sem si uvás koupil ty same u vás nebo jsem byl s něma spokojeny zakladní funkce čas a datum a v tom je jejích síla idealni velikost na ruku koupání v moři jim nevadí doporučil proto jsem letos k vánocum synovi koupil stejné jenom s modrým ciferníkem pro jejich spolehlivost,odolnost baterie by měla vydržet 10 let

    • Pro
    • Mám je druhým rokem a jedou bez problémů
  • 27. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • Miroslav Bláha | 10. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    O.K.

    • Pro
    • rychlost, profesionalita
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni