Principy ochrany soukromí na Hodinky.cz
Hodinky.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Casio Edifice EF-129D-1AVEF

Kód produktu: hCA1413

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobre vypadajici hodinky, ktere byvmohli i neco vydrzet.

    • Pro
    • Vypadaji super.
    • Proti
    • Nebyla uvedena delkacreminku a bohuzel neni uvedena ani na ceskych strankach vyrobce
  • 26. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky skvěle vypadají,mají pěkně čitelný ciferník.Délka řemínku mě překvapila,obvykle je moc krátký ale u těchto hodinek je akorát.Jsou lehké příjemně se nosí.Přítel je velmi spokojený.Cena přijatelná.

  • Klára Skořepová | 26. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    všechno bylo v naprostém pořádku od objednávky, po doručení až po kontrolu hodinek

    • Pro
    • skvělý výrobek
    • Proti
    • nic
  • Novotný Miroslav | 7. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky Casio jsou mé druhé. Tento model jsem si vybral z důvodu velkého a čitelného ciferníku v klasickém stylu.

    • Pro
    • Casio--oblíbená a kvalitní značka. Kupuji zboží které se mi líbí a jsem s ním spokojený. Takže OK!!!!!
    • Proti
    • Nic
  • Michal | 26. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsou elegantní a sportovní zároveň, přátelům bych je ovšem nedoporučil a to z prostého důvodu, že bych chtěl být jediný, kdo má takle krásné hodinky:) Nicméně všem ostatním určitě ano, neboť se jedná o velmi kvalitní hodinky za poměrně ještě rozumnou cenu

    • Pro
    • Perfektní design snadno nastavitelné datum a den (což bych ovšem považoval za standard) na první pohled se jedná o robustní hodinky vodotěsné
  • 5. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    vše super, rozhodně doporučuji

    • Pro
    • krásné hodinky, moderní design, vypadají hodně luxusně, a nikdo netipoval, že stály jen 1900
  • 9. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    jinak ok.

    • Pro
    • vzhled
    • Proti
    • představa byla že ciferník nebude tak velký a hmotnost trošku navíc:( než jaká byla představa
  • 24. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 7. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x