Principy ochrany soukromí na Hodinky.cz
Hodinky.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

I u nás je potřeba udělat velký předvánoční úklid, abychom pro vás mohli naskladnit čerstvé novinky pro podzim 2018, proto prosím počítejte s tím, že veškeré přijaté objednávky od 26. 9. do 30. 9. budou doručovány nejdříve 2.10., naše výdejny zůstanou až do 30.9. zavřené. Čekání si můžete zkrátit velkým finálním výprodejem, protože počkat, se tentokrát vyplatí :)

Recenze Casio Edifice EF-129D-1AVEF

Kód produktu: hCA1413

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobre vypadajici hodinky, ktere byvmohli i neco vydrzet.

    • Pro
    • Vypadaji super.
    • Proti
    • Nebyla uvedena delkacreminku a bohuzel neni uvedena ani na ceskych strankach vyrobce
  • 26. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky skvěle vypadají,mají pěkně čitelný ciferník.Délka řemínku mě překvapila,obvykle je moc krátký ale u těchto hodinek je akorát.Jsou lehké příjemně se nosí.Přítel je velmi spokojený.Cena přijatelná.

  • Klára Skořepová | 26. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    všechno bylo v naprostém pořádku od objednávky, po doručení až po kontrolu hodinek

    • Pro
    • skvělý výrobek
    • Proti
    • nic
  • Novotný Miroslav | 7. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky Casio jsou mé druhé. Tento model jsem si vybral z důvodu velkého a čitelného ciferníku v klasickém stylu.

    • Pro
    • Casio--oblíbená a kvalitní značka. Kupuji zboží které se mi líbí a jsem s ním spokojený. Takže OK!!!!!
    • Proti
    • Nic
  • Michal | 26. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsou elegantní a sportovní zároveň, přátelům bych je ovšem nedoporučil a to z prostého důvodu, že bych chtěl být jediný, kdo má takle krásné hodinky:) Nicméně všem ostatním určitě ano, neboť se jedná o velmi kvalitní hodinky za poměrně ještě rozumnou cenu

    • Pro
    • Perfektní design snadno nastavitelné datum a den (což bych ovšem považoval za standard) na první pohled se jedná o robustní hodinky vodotěsné
  • 5. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    vše super, rozhodně doporučuji

    • Pro
    • krásné hodinky, moderní design, vypadají hodně luxusně, a nikdo netipoval, že stály jen 1900
  • 9. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    jinak ok.

    • Pro
    • vzhled
    • Proti
    • představa byla že ciferník nebude tak velký a hmotnost trošku navíc:( než jaká byla představa
  • 24. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 7. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Zdarma 3 roky záruky
Lhůta na vrácení 6 měsíců
x