loading

Recenze Casio G-SHOCK GW-M5610-1

Kód produktu: hCA1880

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • KK | 12. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělé hodinky pro sport a volný čas. Až na pár bezvýznamných drobností je považuji za ideální hodinky.

    • Pro
    • Jednoduchý design Přehlednost Absence (mnou) nepoužívaných funkcí Malá hmotnost, na ruce nejsou ani cítit Výdrž baterie (solární dobíjení + úsporný režim) Automatické podsvícení Automatické seřizování času Odolnost G-shock.
    • Proti
    • Podsvícení je velmi krátké, nelze prodloužit Ovládací tlačítka jsou zapuštěná, je k nim horší přístup Datum MM.DD. nelze změnit Při výměně lze použít pouze originál pásek G-shock
  • Radek | 8. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    díky těmto hodinkám mi odpadá přesouvání letního času sklíčko je chráněno proti poškrábání pěkný design

    • Pro
    • dobíjecí baterie stále aktuální čas letní i zimní kvalitní pásek
    • Proti
    • nic
  • NOVOTNÝ LADISLAV | 21. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dle funkcí,jednoduchosti a reccenzí.

    • Pro
    • Vše funguje dle mých představ
  • 8. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

  • Tomáš | 13. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    U mě dobrý :-)

    • Pro
    • - jen potřebné funkce (žádné teploměry, barometry, výškoměry, kompasy a podobné nesmysly) - odolnost - přehlednost a čitelnost displeje - zobrazení času i při spuštěných stopkách/odpočítávání - hlasitý alarm - iluminátor (nová Casia s LED podvícením se mi tak nelíbí) - obyčejná NENABÍJECÍ baterie CR2016
    • Proti
    • - ve tmě se nedají hodinky v podstatě ovládat, protože iluminátor svítí pouze 1.5sec
  • Cecil | 26. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Vhodné pro takové to "domácí" nošení, když si nechcete likvidovat normální hodinky a potřebujete vědět která bijje. Neházejte je pod buldozer a budou sloužit.

    • Pro
    • relativně výhodný poměr cena/výkon solární nabíjení radiová synhronizace času slušná odolnost
    • Proti
    • Nejsou na parádu, ale na to si je asi nikdo kupovat nebude.
  • 1. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni