loading

Recenze Festina Ceramic 16394/1

Kód produktu: hFE1220

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 11. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Pěkný dárek pro manželku.

    • Pro
    • Hezké a kvalitní .
    • Proti
    • Nic
  • 7. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsou nádherné

    • Pro
    • Jsou nádherné
  • Hannnah | 29. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Maximální spokojenost :0)

    • Pro
    • Sportovně elegantní model, krásně přehledný ciferník. Bílá barva působí čistě a exkluzivně a přitom ne snobsky. Oceňuji také možnost jednoduše zjistit den v týdnu i datum.
    • Proti
    • Bílé obšití pásku se snadno obarví - jako bohužel v mém případě červeným vínem :0( dá se však vyměnit. Hodinky jsou celkem robustní na drobnou ženskou ruku, jejich bílé provedení ale dodá potřebnou lehkost.
  • 29. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Super hodinky

  • 29. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Drahý, ale hezký :-)

    • Pro
    • Hezký :-)
    • Proti
    • Drahý :-)
  • josefhodekl | 20. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Jako dárek k vánocům pro manželku ideální

    • Pro
    • Hezký dezign a funkce za rozumnou cenu
  • Basha | 9. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky som mala vybrané a vysnívané už dlhšiu dobu. Teraz som ich dostala darom od partnera. Som s nimi veľmi spokojná. Odporúčam všetkým manželom/priateľom - urobíte určite obrovskú radosť. Tieto hodinky sú proste parádne:)

    • Pro
    • Krásny nadčasový design, výborne vyzerajú i na útlejšej ruke.
  • 31. březen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Hodinky jsou přesné.

    • Pro
    • Kvalitní zpracování,švýcarská kvalita.
    • Proti
    • Vodotěsnost je deklarována na 30m,ale jsou pouze vlhkuvzdorné.
  • vlastik | 25. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborné hodinky

  • 23. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    provedení na 1

    • Pro
    • doporucuji,hezké provedení
    • Proti
    • nic
  • pavel | 8. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    hodinky Festina mohu doporučit, velmi pěkné a kvalitní a hlavně cenově dostupné

    • Pro
    • skvělé hodinky, cenově dostupné
  • 3. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsou super i kdyz trochu drazsi.

    • Pro
    • I pres svoji velikost a cibulovitost jsou velmi elegantni zejmena diky porcelanovym prvkum a osazeni drobnymi kameny.
    • Proti
    • Datumovka neni moc dobre citelna, ale to asi neni podstatne :)
  • 25. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    super dárek pro každou mladou ženu

    • Pro
    • krásné hodinky, nastavení snadné a na ruce vypadají skvěle
  • Bodo | 10. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Mně se líbí, ale je to dárek pro manželku k vánocům, tak zatím "nevím" :)

    • Pro
    • Mně se líbí, ale je to dárek pro manželku k vánocům, tak zatím "nevím" :)
  • 6. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsou úplně super. Dokonale padnou a na ruce vypadají opravdu skvěle.

  • 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl jsem moc spokojen.

    • Pro
    • Rychlé jednání, super
  • Petr | 25. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    stojí za nákup

    • Pro
    • nádherné
    • Proti
    • bez českého návodu se obtížněji hledá, jak nastavit přesný čas. Nechápu, že nejsou návody v češtině automaticky přikládány
  • 20. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni