loading

Recenze Festina Trend 16706/1

Kód produktu: hFE2128

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 3. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsou krásné a líbili se mi...mám je chvíli tak že zkušenost moc není ale jsou fajn.Jsem s nima moc spokojená

    • Pro
    • vybrala jsem si je že se mi moc líbili na první pohled
  • 10. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem velice s hodinkami spokojena, myslím, že ani za dva roky mě jejich vzhled neomrzí

    • Pro
    • Elegantní hodinky, které se dají nosit ke všemu
    • Proti
    • nic
  • Vladimíra Žerebná | 24. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky, elegantní, velmi pěkné.Jsem moc spokojená.

  • 23. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Krásné hodinky
  • Líba | 20. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsou velice elegantní. Hodí se jak ke sportovnímu oblečení, tak k večernímu outfitu. Tyto hodinky vřele doporučuji

    • Pro
    • Stylové a cenově zajímavé hodinky .
  • Monin | 29. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Podobné hodinky jsem sháněla dlouho, chtěla jsem něco kvalitního, ale ne fádního, co se časem okouká. Značku Festina mám ráda a považuji jí za kvalitní a když mi přišel na email slevový kod, nebyl důvod čekat :)

    • Pro
    • Jemné, zdobené, ale decentní. Náramek jsem si byla schopna zkrátit sama, vše šlo intuitivně nastavit a navíc jsou krásné
  • 2. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. únor 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 18. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 25. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni