loading

Recenze Timex Marathon T5K359

Kód produktu: hTM1360

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Toto jsou už mé druhé hodinky stejného typu. Ty minulé vydržely bez výměny baterie 4 roky. Odložil jsem je, až když se utrhl řemínek, který je jen plastový a specifického tvaru, takže nelze vyměnit za jiný běžný. Krycí sklo vydrželo hodně nárazů. Škrábanec se udělal až škrtnutím o zeď.

    • Pro
    • Baterka vydrží dlouho Plošné podsvícení Velké číslice Dvě časové zóny
    • Proti
    • Nelze vypnout zvuk při stisku tlačítek Jako první selhal řemínek
  • 2. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    dobré ovládání, čitelný displej, podsvícení, za tu cenu dobré hodinky

    • Pro
    • velký čitelný displej jednoduché ovládání akorátní počet funkcí
  • Vít Jabůrek | 1. leden 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Hodinky vracím ve lhůtě, ale pouze proto, že mi nevyhovují svoji velikostí, je to spíše určeno pro školáky, než pro dospělé a hůře vidící lidi.

    • Pro
    • Vše přehledné
    • Proti
    • Pro staršího člověka malý displej a příliš vysoké tělo, chybí jakýkoliv návod na nastavení
  • HAMA | 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky mám pár dnů,zatím spokojenost.

    • Pro
    • Velký displey dlouhý pásek indigo osvětlení
  • Karel | 20. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Potřeboval jsem lehké, solidně podsvícené hodinky na kolo. Stopky a jeden budík jsou prima, druhý čas asi nevyužijete, ale je tam (můžete si nastavit např. UTC) - odpočítavácí budík by byl možná praktičtější. Hlasitost budíku je dostatečná, i když mám hodinky na ruce a pod dekou. Vodotěsnost 50 metrů zvládne sprchu a rozmary počasí, asi by snesly plavání v bazénu. Nastavování a ovládání je intuitivní, manuál jsem vlastně ani neotvíral. Naprosto luxusní záležitost je INDIGLO podsvícení (jeden z hlavních důvodů volby Timex), viditelnost v noci je naprosto dokonalá. Otázka zůstává, co to udělá s životností baterie :-) Jedinou vadou na kráse je jiné rozložení displeje než na obrázku, které je o něco méně přehledné (menší a užší číslice), takže se mi občas plete jednička se sedmičkou (hlavně ráno docela podstatný rozdíl). Plastové tělo hodinek asi nebude mít neomezenou životnost, i když vystouplý rámeček kolem sklíčka (tváří se jako kov) je velice fajn a zachytí velkou část uderů, které by sklíčko poškrábaly - při konstrukci těla někdo opravdu používal hlavu. Jenom si postesknu nad reklamními obrázky hodinek, kde displej vypadá značně světlejší a kontrastnější než ve zkutečnosti je. Je to pořád pouze pasivní monochromatické LCD a s tím je třeba počítat.

    • Pro
    • Nízká váha Jednoduché ovládání Perfektní podsvícení INDIGLO - fakt super! Typ baterie uveden na zadním víčku
    • Proti
    • Pod jedním označením (T5K359) dva typy displeje - zřejmě nový typ Hodinky se nadbíhají cca 8 sekund za měsíc, což je sice v rámci tolerance udávané výrobcem (20 sec/měsíc), ale přesto mi to přijde zbytečně mnoho
  • 26. červen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    produkt jsem vybral namátkově dle vyobrazení a funkcí které potřebuji Zkušenosti zatím nemám Nepřehledný návod Proč ne - pro chlapa se mě zdají malé což na obrázku není zřejmé

    • Pro
    • funkce podle představ - cena/výkon
    • Proti
    • Jako pánské se mě zdají celkem malé
  • ětěpán | 26. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento výrobek rozhodně doporučuji!!!

    • Pro
    • spoustu funkcí voděodolnost až do 50m kovová konstrukce
    • Proti
    • špatná kvalita kovové konstrukce-lehko se poškrábe
  • 27. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Dříve jsem měl Casio a podsvícení dispelje bylo slabé.U Timex je podsvícení o hodně lepší :-))

    • Pro
    • Dobrá čitelnost displeje Pěkný design Kvalita za dobrou cenu
    • Proti
    • NIC
  • 26. leden 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 27. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

  • 16. leden 2015

    Celkové hodnocení: 80%

  • 28. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni